Uutinen

Heikki Viitanen Econet Oy:n toimitusjohtajaksi

DI Heikki Viitanen on nimitetty Econet Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi 12.8.2021 alkaen.

Econet Oy:n koko osakekanta siirtyi 12. elokuuta 2021 solmitun kaupan myötä Econet Engineering Oy:lle, jonka omistajia ovat Heikki Viitasen lisäksi Taina Dammert ja Mika Kärkkäinen.

Viitanen työskenteli Econet-konsernissa vuodesta 2018 alkaen, viimeksi hankinnoista ja logistiikasta vastaavana johtajana. Hän on aiemmin toiminut johtotehtävissä muun muassa Instru Optiikka Oy:ssä ja Finnfrost Oy:ssä.

– Tulevaisuus näyttää valoisalta. Ympäristöasiat ovat maailmalla yhä enemmän tapetilla. Päämarkkina-alueellamme Venäjällä toimijat ovat havahtuneet ympäristöasioihin, ja viranomaisvaatimukset ovat tiukentuneet. Nyt suunnitteilla ja rakenteilla olevien uusien tuotantolaitosten päästöstandardit ovat vähintäänkin eurooppalaisella tasolla, kertoo Viitanen.

Econetin toinen päämarkkina-alue on Suomi, jossa Viitanen uskoo sekä teollisuuden että kunnallisten toimijoiden investointien kasvavan lähitulevaisuudessa.

– Meillä on kova luottamus siihen, että vedenkäsittelyn projektiosaamisen markkinat jatkavat kasvuaan meillä ja maailmalla, jatkaa Viitanen.

Yrityskaupan myötä Viitanen kuvailee omistajien olevan entistä lähempänä päivittäistä tekemistä.

– Econetista on kasvamassa moderni projektitalo, joka keskittyy ydinosaamisalueisiinsa.

 

Ota yhteyttä

Heikki Viitanen
Toimitusjohtaja