Lisäpalvelut ja varaosat

Kaikki palvelut saman katon alta

Koska olemme itse suunnitelleet ja toteuttaneet projektin, olemme luonnollisesti myös parhaita asiantuntijoita vastaamaan asennuksesta, kunnossapidosta ja varaosista.

Varaosat – Tarjoamme alkuperäisiä varaosia toimittamiimme laitteisiin. Käytettäessä alkuperäisosia laitteet toimivat luotettavasti niin kuin on suunniteltu. Löydät lisätietoja ja tilausohjeet täältä.

Asennuspalvelu – Yhtä tärkeää kuin toimivat laitteet on niiden oikea asennustapa. Asentajamme tuntevat parhaiten toimittamamme laitteet ja erilaiset käyttöympäristöt.

Asennusvalvonta – Jos asiakkaalta löytyy itseltään tarvittava asennusosaaminen, voimme tarvittaessa tarjota asennusvalvonnan.

Kunnossapito – Kun asiakas solmii kanssamme kunnossapitosopimuksen, otamme vastuun toimittamiemme laitteiden häiriöttömästä toiminnasta. Tämän rinnalla tarjoamme asiakkaan henkilökunnalle koulutusta laitteiden oikeaan käyttöön ja valvontaan.

Käyttöpalvelu – Laitosten käytön ulkoistaminen meille on huoleton ratkaisu asiakkaalle. Otamme kokonaisvastuun laitoksen operoinnista mukaan lukien henkilöresurssit ja kemikaalit.

Leasing – Tarjoamme vedenkäsittelylaitteita yritysten ja kunnallisten toimijoiden käyttöön kätevällä leasing-sopimuksella. Lue lisää täältä.

Katso referenssit
 

Ota yhteyttä

Heikki Viitanen
Toimitusjohtaja