12.8.2021

Kaupan tarkoitus on vahvistaa yrityksen aktiivista toimintaa avainmarkkinoilla ja valmistella globaalia kasvua.

Econet Oy:n koko osakekanta siirtyi 12. elokuuta 2021 solmitun kaupan myötä Econet Engineering Oy:lle, jonka omistajia ovat Heikki Viitanen, Taina Dammert ja Mika Kärkkäinen. Yrityksen nimi säilyy kaupan myötä Econet Oy:nä.

Heikki Viitanen toimii jatkossa yhtiön toimitusjohtajana, Mika Kärkkäinen hallituksen puheenjohtajana ja venäjänkielisten maiden liiketoiminnan johtajana, Taina Dammert vastaa yhtiön laadusta sekä talous- ja liiketoimintantaprosessien seurannasta ja valvonnasta.

Yhtiön vahvuuksia ovat vedenpuhdistusprosessien ja projektinjohdon osaaminen, Venäjän liiketoimintaympäristön tunteminen ja vahvat referenssit sekä kovaan käyttöön ja pohjoisen kylmiin olosuhteisiin soveltuvat laiteratkaisut.

– Globaalit megatrendit, kuten puhtaan veden niukkuus, vaihteleva saatavuus, tiukentuvat ympäristönormit sekä jätevesimäärien kasvaminen tukevat Econetin palveluiden kysyntää ja tarjoavat mahdollisuuden tavoitella jopa globaalia kasvua kansainvälisten asiakkaiden avulla, kertoo Heikki Viitanen.