Rekrytointi

Haluatko päästä ratkaisemaan tulevaisuuden ongelmia jo tänään?

Valitse vesiala

Suomi on vesiasioissa erikoinen maa. Voimme käyttää puhdasta juomavettä myös pesuvetenä ja toimintahäiriöitä esiintyy harvoin. Vesipulasta kärsivien maiden asukkaiden mielestä tämä voi olla käsittämätöntä ylellisyyttä.

Yhtä tärkeää kuin puhdas vesi on jäteveden käsittely. Maailmassa on paljon maita, joissa asutuskeskuksissa ei ole olemassa toimivaa jätevesijärjestelmää.

Edustamme vesirakentamisen suunnittelun ja urakoinnin korkeaa ammattiosaamista ja ratkaisemme erilaisia vesialan haasteita. Olemme toteuttaneet lukuisia projekteja kotimaassa ja ulkomailla jo vuodesta 2002 lähtien. Tällä hetkellä hankkeita on meneillään mm. Venäjällä.

Oletko ympäristötekniikan osaaja?

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia. Voit toimia meillä esimerkiksi suunnittelu-, myynti- ja projektinhallinnan tehtävissä. Lisäksi ulkomaan projekteissa on tilanteen mukaan erilaisia tehtäviä avoinna.

Oletko ympäristötekniikan opiskelija?

Mikäli olet kiinnostunut vesialasta ja sen eri mahdollisuuksista, ota rohkeasti yhteyttä ja kerro taustasi ja osaamisestasi. Näin saatat löytää harjoittelupaikan – tai vaikka lopputyön aiheen.

Ota yhteyttä tai lähetä avoin hakemus.

 

Ota yhteyttä

Taina Dammert
Hallintojohtaja