Uutinen

Econet toimittaa jätevedenpuhdistamon venäläiselle Segeža Groupille

Vesi- ja jätevesilaitoksia toteuttava Econet Oy toimittaa jätevedenpuhdistamon venäläiselle puunjalostusjätille Segeža Groupille, joka modernisoi Vologdan alueella, Sokolin kaupungissa sijaitsevan sellu- ja paperitehtaansa.  Toimitussopimus solmittiin huhtikuussa 2021.

Econetin osalta uuden puhdistamon toteutus sisältää laitoksen suunnittelun, teknologiavalmistuksen ja toimituksen, asennusvalvonnan sekä käyttöönoton ja koulutuksen. Rakennustekniset työt ja laitteiden asennukset tekee asiakkaaseen suoraan sopimussuhteessa olevat urakoitsijat.

”Kyseessä on Econetille jo toinen merkittävä Venäjältä tullut tilaus lyhyen ajan sisällä. Uskomme hyvän putken jatkuvan, sillä Venäjän metsäteollisuudella menee nyt lujaa”, kertoo Econetin hallituksen puheenjohtaja Mika Kärkkäinen.

Hankkeen suunnittelutyö on käynnissä ja laitetoimitukset alkavat vuoden 2022 puolella. Teknologiset tuotteet viedään Suomesta rekoilla. Suunniteltu käyttöönotto on synkronoitu uuden paperikoneen käyttöönoton kanssa keväälle 2023.

Segeža Groupin omistaa AFK Sistema -monialayritys.

 

Ota yhteyttä

Mika Kärkkäinen
Liiketoimintajohtaja