Uutinen

Econet aloittaa vedenkäsittelylaitteiden kehityksen, tuotannon ja myynnin osana liiketoimintaansa

Econet Oy ostaa liiketoimintakaupalla Slamex-vesilaitteita Dewaco Oy:ltä. Kaupan myötä Econet aloittaa vedenkäsittelyssä tarvittavien imu- ja veitsiselkeyttimien, tankovälppien, siltakaapimien sekä sulkuluukkujen kehityksen, tuotannon ja myynnin Econet-tuotemerkin alla. 

Econetilla on pitkä kokemus kansainvälisenä vesirakentamisen projektinjohtoyrityksenä, ja kaupan tarkoitus on vahvistaa liiketoimintanäkymiä. Jatkossa Econet kykenee toimittamaan merkittävän osan tulevista laitetoimituksista omasta laitevalikoimastaan.

– Oma laitevalikoima vahvistaa jalansijaamme nykyisillä markkina-alueilla, ja mahdollistaa uusia avauksia tulevaisuudessa. Pystymme jatkossa toteuttamaan kokonaisen puhdistamon laitteineen merkittävin osin omalla laitteistolla, ja lisäksi kysyntää on yksittäisille laitetoimituksille, kommentoi Econet Oy:n toimitusjohtaja Heikki Viitanen

Viitasen mukaan suurin hyöty asiakkaille on se, että jatkossa prosessit ja laitteet suunnitellaan saman katon alla, mikä varmistaa optimaalisen yhteensopivuuden. Lisäksi laitteiden varaosat saa jatkossa suoraan Econetilta.

– Tahtotilamme on viime elokuussa toteutuneen MBO-kaupan myötä ollut löytää sopivat laitteet valikoimaamme, ja nyt avautui hyvä tilaisuus, kertoo Viitanen. 

Liiketoimintakauppa allekirjoitettiin 10.2.2022. Econet ja Dewaco kuuluivat aiemmin samaan Econet Group -konserniin.

 

Ota yhteyttä

Heikki Viitanen
Toimitusjohtaja